Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şenliklerde İmam Hüseyin Destesi Gecesi (Foto)

Zeynebiye Gençlik Komisyonu'nun etkin çalışma gruplarından İmam Hüseyin Destesi ekibi, "Zeynebiye'de Ramazan Şenlikleri" programında sahne aldı. 

15 Ağustos 2012
Şenliklerde İmam Hüseyin Destesi Gecesi (Foto)

13 Ağustos Pazartesi günü üniversiteli öğrencilerimizden Muhammed Karasu'nun sunduğu program, bölgelerarası Kuran-ı Kerim yarışması 3.'sü Ali Akdoğan'ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra İmam Hüseyin Destesi adına konuşan Yıldırım Beyazıt, ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Özellikle bütün çalışma gruplarına destek verdiklerini belirten Beyazıt, "Biz maçlarda Devriye, bilgisayar başında Zeprom, Erbein'de Abbas Destesi, gülerken Grup Aktif, zayıfları korumada Abiler Ekibiyiz. Biz liderle bir canız, düşmanıyla düşmanız." dedi.

Beyazıt'ın ardından İmam Hüseyin Destesi ekibinin çalışmalarıyla ilgili bir sunum izletildi.

Sunumun ardından sahneye çıkan Hasan Kayıtmaz, "Gözlerin" adlı İmam Hüseyin (as) için yazılmış şiiri okudu.

Ardından Gökhan Bayındır, ezgileriyle şenlik alanında coşku yaratırken, sorulan hediyeli ve komik sorular, izleyicileri kahkaya boğdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.