Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Lauren Booş Ülkemize Geldi (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Hz. Fatıma'nın Kutlu doğum günü münasebetiyle organize edilen Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü ile ilgili etkinliklere katılmak üzere misafirler ülkemize geldiler. 

13 Mayıs 2012
Lauren Booş Ülkemize Geldi (Foto)

Dünya Ehlibeyt Kurultayı Genel Sekteri Müşaviri, Tahran Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Tuğba Kirmani'nin ardından Hz. Masume'nin kabrini ziyaret sırasında Müslüman olmaya karar veren Eski İngiliz Başbakanı Tony Blair’in baldızı, gazeteci ve insan hakları aktivisti Sarah Lauren Booş da bu sabah ülkemize giriş yaptı.

Booş'u programın evsahibi olan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkan yardımcısı Fatma Taşdemir ile derneğin genel sekreteri Sevcan Tarhan ve Zeynebiye Sosyal ve kültürel işler sorumlusu Kasım Alcan tarafından karşılandı.
 
İstanbul'un en gözde kültür mekanlarından olan Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde bugün 14.00'da, başlayacak törende İstanbul'daki Ehlibeyt dostları ve Cem Tv canlı yayını ile  tüm dünya Hz. Fatıma'nın doğum gününü izleyecek.
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.