Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İLKDER'den Zehra Ana'ya Ziyaret

İLKDER Başkanı Zehra Özden Sönmez ve Hüda Kaya, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 

28 Mart 2012
İLKDER'den Zehra Ana'ya Ziyaret

Nebahat Yeşil ve Semail Şeren ile birlikte Zehra Ana Derneği'ni ziyarete gelen İLKDER Başkanı Zehra Özden Sönmez ve Hüda Kaya, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Çalışmaların ümit verici olduğunu söyleyen Sönmez, Zehra Ana Derneği'ne çalışmalarında başarılar diledi.

Başörtüsüne Özgürlük Yolunda:Görülmüştür kitabının yazarı Hüda Kaya, hem kitabının tanıtımını yaptı, hem de Zehra Ana yetkililerine kitap hediye etti.

1994 yılında ihtiyaç sahiplerinin elinden tutmak amacıyla kurulan İlkDer, uluslararası faaliyetleriyle de sürekli gündemde. Pakistan ve Somali'de yetimevi kuran İlkDer, Gazze'de yetimevi projesi, koruyucu aile projesi, Gazze'de bir ağacın olsun projesi gibi onlarca projeyi hayata geçirmiştir. Hz. Fatıma (a.s.)'nın doğum gününde "Fatıma Günleri"etkinliklerini de başlatan İlkDer, onlarca hayır işini yorulmadan üstleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.