Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ZGK Nevruz İçin Toplandı

21 Mart Nevruz Bayramı için toplanan Zeynebiye Gençlik Komisyonu, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. 

10 Mart 2012
ZGK Nevruz İçin Toplandı

21 Mart Çarşamba günü yapılacak olan Nevruz Bayramı programı öncesinde bir araya gelen Zeynebiye Gençlik Komisyonu (ZGK), çeşitli konularda fikir  alışverişinde bulundu.

Nevruz öncesinde yapılacak olan alan düzenlemesi, reklam ve afiş çalışmaları, Bacabaca etkinlikleri, Nevruz programının yapılacağı alanın güvenliği ve gençlerin programa yapacakları katkılarla ilgili gündem maddeleriyle başlayan toplantıda, Nevruz Bayramı organizasyonunu üstlenen ATA-DER'le her konuda işbirliği içerisinde olunması kararlaştırıldı.

Nevruz Bayramı ve Bacabaca'nın coşkulu bir şekilde geçirilmesi için çeşitli fikirlerin de tartışıldığı toplantıda, Nevruz Bayramı programıyla beraber Bacabaca'nın da geçtiğimiz yıllarda yapılmayan yeni etkinliklerle kutlanması kararlaştırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.