Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kuran'a Saygısızlığa Tepki Mitingi

Kuran'a Saygı Platformu tarafından Taksim Meydanında 7 Mart Çarşamba günü 20:30'da büyük bir miting düzenleniyor. 

06 Mart 2012
Kuran'a Saygısızlığa Tepki Mitingi

Afganistan’daki Bagram hava üssünde, işgal askerlerinin Kur’an-ı Kerim’leri yakması İslam dünyasında büyük bir tepki ile karşılanmış, Afganistan’da günlerce süren protesto gösterilerinde 30’dan fazla Afganlı şehid olurken, yüzlercesi de yaralanmıştı.

Kur’an-ı Kerim’in yakılması Afganistan’ın yanı sıra Pakistan, Bangladeş, Malezya, Yemen’de de düzenlenen gösterilerde protesto edildi.

İstanbul’da bir grup sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan “Kuran'a Saygı Platformu” 7 Mart Çarşamba günü Taksim meydanında büyük bir protesto gösterisi düzenliyor.

Komite tarafından yapılan açıklamada, Saat 20:30’da Taksim Meydanı’nda başlayacak protesto eyleminde, Kur’an-ı Kerim ve meşalelerle birlikte Galatasaray lisesinin önüne kadar yürüyüş yapılacağı ve burada bir basın bildirisi okunacağı belirtildi.

Miting için Zeynebiye'den otobüsler Çarşamba günü akşam 19:15'de kalkacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.