Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail Esir Anlaşmasına Uymadı!

Hamas, anlaşmaya ihanet eden işgalciye gereken cevabın verileceğini söylerken El-Berdevil: " Takasla Bırakılanların Yeniden Tutuklanması Anlaşmaya İhanet"  

24 Şubat 2012
İsrail Esir Anlaşmasına Uymadı!

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Dr. Salah El-Berdevil, Siyonist işgal güçlerinin esir takası anlaşmasıyla serbest bırakılan esirleri yeniden tutuklamasının anlaşmaya ihanet olduğunu söyledi.

Salah El-Berdevil, konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, söz konusu tutuklamaların Hamas Hareketi ve Filistin halkı için provokasyon, Mısır'a meydan okuma ve sonuçta Filistin halkına savaş ilanı olduğu ifade edildi.

Devrim Mısır'ının Siyonist işgal yönetiminin bu meydan okumasına cevap vermesi ve düşmanı tutuklananları serbest bırakmaya zorlaması gerektiğini kaydeden El-Berdevil, esir takası anlaşmasını takip eden insan hakları örgütlerini de Siyonist işgal rejimine baskı yapmaya çağırdı.

Bu arada, İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyonist işgal rejiminin anlaşmaya ihanetine karşı layık olan cevabın verileceğini ve düşmanın anlaşmaya ihanet ettiğine pişman olacağını söyledi.

İsrail'den ABD ve Rusya'ya İran resti

ABD ve Rusya'nın 'İran'a saldırma' baskıları üzerine İsrail kanadından açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Lieberman, "Dış ülkeler kararımızı etkilemeyecek" dedi.

ABD ve Rusya'nın son günlerde İsrail'e İran konusunda yaptığı baskılar üzerine İsrail'den bir açıklama geldi.

İşgalci İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, ''yabancı ülkelerin baskısının'' İran'la ilgili kararlarını etkilemeyeceğini söyledi.

İsrail'de yayın yapan Kanal 2 televizyonuna konuşan Lieberman, Amerika ve Rusya'nın, İran'a muhtemel bir saldırı konusunda İsrail'in kararını etkilediği yolundaki iddialarla ilgili olarak, ''Bu onları ilgilendirmez'' diye konuştu.

Lieberman, ''İsrail vatandaşlarının güvenliği, İsrail devletinin geleceği, bu İsrail hükümetinin sorumluluğundadır'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.