Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ZGK, Gündemi Değerlendirdi (Foto)

Yıllardır Zeynebiye'deki bütün çalışma ve faaliyetlerini gerçek bir işbirliği ve dayanışma şuuru içerisinde yürüten Zeynebiye Gençlik Komitesi, son toplantısında gündemdeki gelişmeleri ele aldı. 

21 Şubat 2012
ZGK, Gündemi Değerlendirdi (Foto)

20 Şubat Pazartesi akşamı Zeynebiye Derneği'nde buluşan Zeynebiye Gençlik Komisyonu ZGK yöneticileri camiamızdaki son gelişmeleri ve çalışma ekiplerinin projelerini değerlendirdi.

26 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Hocalı Soykırımı'nı anma programının ana gündem maddesini teşkil ettiği toplantıda konuya ilişkin görüşler ve işbölümü masaya yatırıldı.

Mart ayındaki Zeynebiye Kurumlar Toplantısı'nın gündemini belirleyecek iştişare kuruluna verilecek raporun maddelerinin de görüşüldüğü toplantıda Zeynebiye Gençliği'nin Baca Baca Şenlikleri'ni geniş kapsamlı bir organize ile ortak tertiplemeleri karara bağlandı.

Toplantıda İmam Hüseyin Destesi'nin İmam Hüseyin'in doğum günü programı ve Hz. Abbas Destesi'nin bölgesel gazete projeleri, ekip yetkililerince katılımcılara sunulurken Zeynebiye Gençlik Komitesi genel sekreterliğine Kasım Atam seçildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.