Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA, Yüreğiyle Kazandı: 0-1 (Foto)

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta İFA Spor grup lideri Bağlarbaşıspor?u deplasmanda mağlup ederek hem taraftarlarını sevindirdi, hem de rakibini liderlikten etti. 

14 Şubat 2012
İFA, Yüreğiyle Kazandı: 0-1 (Foto)

Devriye'den muhteşem destek

Yenisahra Stadı’nda, tam bir futbol havasında oynanan karşılaşmayı TFF İstanbul İl Başkanı ve yeni TFF Yönetim Kurulu Asil Üyesi Yemen Ekşioğlu’nun yanında, İl Başkan Vekili Ufuk Tatar da takip ettiler. Yenisahra tribünlerini dolduran İFA Spor taraftarları Devriye karşılaşma boyunca susmadan takımlarını desteklediler.

Her iki takım açısından da önem taşıyan karşılaşmaya, iki ekip de tedirgin başladı. İFA Spor’un bir nebze daha diri ve istekli gözüktüğü ilk yarıda, Küçükçekmece temsilcisi kritik noktalarda topla buluşturmakta yetersiz kaldı. Bağlarbaşı ise tutuk başladığı karşılaşmada, özellikle hücumda organize olmakta zorlandı. İlk yarıda kalecilere pek iş düşmezken, tek önemli pozisyonda ceza sahasında topu düzelten İFA forveti Vural’ın vuruşu direk dibinden dışarı çıktı.

İFA 10 kişi

Gol sonrası karşı alana biraz daha fazla gelmeye başlayan Bağlarbaşı, İFA kalesine ilk şutunu 70. dakikada Gökhan ile atabildi. Bordo-Beyazlılar'ın baskısını savuşturmayı başaran İFA Spor, 78.dakikada M.Ali’nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasına karşın üstünlüğünü son düdüğe kadar korudu. Bağlarbaşı’nda ise uzatma dakikalarında Fatih kırmızı kart gördü.

Zeynebiye'de sevinç gösterileri

Maçın ardından otobüslerle Zeynebiye'ye dönen Devriye, burada sevinç gösterilerinde bulunarak, İFA Spor'un zor günleri geride bırakmasını kutladılar. Kutlamalar akşam ezanının okunmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.