Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Vekillerimiz Şehitler Hıyabanı'nda (Foto)

Geçtiğimiz günlerde TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu, Azerbaycan'ı ziyaret ederek başkent Bakü'de bir takım görüşmelerde bulundu. 

22 Ocak 2012
Vekillerimiz Şehitler Hıyabanı'nda (Foto)

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ve MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan'ın da yer aldığı heyet, Azerbaycanlı yetkililerle Fransa Senatosu'nda çıkarılacak sözde "Ermeni soykırımı"nı inkâr edenlerin cezalandırılmasına dair tasarıya karşı ortak mücadeleyi masaya yatırdılar.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Şeyhülislam Allahşükür Paşazade, Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, Milli Meclis Başkanı Oktay Esadov, Başbakan Artur Raşizade ve Azerbaycan meclisinde Türkiye ile Dostluk Grubu üyeleri ile görüşen vekillerimiz Şehitler Hıyabanı'nı ve yanıbaşındaki Türk Şehitliği'ni ziyaret ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.