Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Cem Vakfı'ndan Zehra Ana'ya Ziyaret (Foto)

Cem Vakfı Kadın Kolları Başkanı Fatma Çınar ve beraberindeki heyet, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek yöneticilerle görüştü. 

24 Aralık 2011
Cem Vakfı'ndan Zehra Ana'ya Ziyaret (Foto)

23 Aralık Cuma günü Zehra Ana Derneği'ni Halkalı'daki merkez binasında ziyaret eden Cem Vakfı Kadın Kolları Başkanı Fatma Çınar, kadın kollarından Gül hanım ve Cem Vakfı Gençlik Kolları yöneticisi Dilan Kahriman'dan oluşan heyeti, Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede Fatma Çınar, vakıf bünyesinde kadın kollarını yeni oluşturduklarını belirterek, sosyal faaliyetlerinde Zehra Ana Derneği'nin tecrübelerinden istifade edeceklerini vurguladı.

Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam da Cem Vakfı gibi güzide bir kurumda kadın kollarının oluşturulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Kadın kollarının oluşması bizleri çok sevindirdi. Bundan sonra Cem Vakfı ile daha sık görüşme imkanımız oldu. Ehlibeyt dostlarına gönül birliği ile daha iyi hizmet etmeye çalışacağız." dedi.

Görüşmenin ardından misafir ve evsahibi heyet, bir daha görüşme dileklerini tekrarladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.