Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bakırköy'de Aşura: 18 Aralık Pazar

Bakırköy Belediyesi ve Cem Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı işbirliği ile düzenlenecek olan Aşura matem merasimi, Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde gerçekleştirilecek. 

16 Aralık 2011
Bakırköy'de Aşura: 18 Aralık Pazar

İmam Hüseyin ve Kerbela şehitleri, ülkemizin çeşitli yerlerinde farklı kurumlarca anılmaya devam ediyor. 18 Aralık Pazar günü 14.00'da Bakırköy Belediyesi ve Cem Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı işbirliği ile düzenlenecek olan Evrensel Aşura Matemi programı  Bakırköy Osmaniye'deki spor alanında gerçekleştirilecek.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün de konuşmacı olarak katılacağı törenin davet metninde şu ifadeler yer aldı:

"Bedir'den Kerbela'ya Kerbela'dan Çanakkale'ye tüm şehitlerimize selam olsun!

Gerçekten Hüseyin hidayet meşalesi ve kurtuluş gemisidir.

Hüseyin benden ben Hüseyin'denim; eti etim kanı kanımdır.

Kim Hüseyin'i severse Allah da onu sever.

Hz. Peygamber Efendimiz (sav)'in sevgili torunu Şehitlerin Efendisi Hz. Hüseyin'in şehadetinin hicri 1372. yıldönümü münasebetiyle düzenlediğimiz Evrensel Aşura Matem Merasimi'ne iştirak etmenizden onur duyarız. Saygılarımızla

Ateş Ünal Erzen (Bakırköy Belediye Başkanı)    Ali Yüce (CEM Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanı)

Tarih: 18 Aralık 2011

Saat: 14.00-17.00

Yer: Atatürk Spor ve Yaşam Köyü (Bakırköy Adliyesi yanı) / Osmaniye Bakırköy

Bilgi için: 0212 414 97 77 / 1004     -     0212 425 67 95

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.