Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura İstişare Toplantısına Büyük İlgi (Foto)

CAFERİDER'in organize ettiği Aşura İstişare yemeğine Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve milletvekilimiz Ali Özgündüz'ün yanısıra, çok sayıda Ehlibeyt alimi, dernek temsilcileri ve işadamları, bürokrat ve esnaflar katıldı. 

27 Kasım 2011
Aşura İstişare Toplantısına Büyük İlgi (Foto)

Camiamızın başarılı eğitimcilerinden Tuncay Otay'ın sunduğu program, Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Allah'ın ayetleriyle süslenen toplantı, 2010 Evrensel Aşura Matem Merasimi ve 2011 Erbain Töreni kliplerinin izlenmesiyle devam etti.

UNESCO tarafından dünyaya örnek gösterilen Aşura Merasimi'nin mimarı Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, toplantıda katılımcılara seslendi.

Özgündüz'ün istişare toplantısı mesajları yakında sitemizden yayınlanacaktır.

Özgündüz'ün konuşmasının ardından İkitelli Hz. Ebu Talip Camii İmamı Ş. Ali Salmanlı'nın sunumunda Ehlibeyt dostları katkılarını bildirdiler.

İstişare toplantısına her yıl olduğundan fazla bir ilginin olması dikkat çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.