Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

MediZeyn'den İlk Yardım Eğitimi

Aşura Sağlık Komitesi sorumlusu MediZeyn ücretsiz ilk yardım eğitimi için kayıt almaya başladı.  

10 Kasım 2011
MediZeyn'den İlk Yardım Eğitimi

5 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde daha nitelikli hizmet verebilmek için çalışmalara başlayan Aşura Sağlık Komitesi sorumlusu MediZeyn Sağlık Grubu, gönüllülerine ücretsiz ilk yardım eğitimi veriyor. Kayıtların başladığı kurs için son başvuru günü 11 Kasım Cuma. Katılmak isteyenler başvuru formlarını Caferider'den alabilirler.

İlk yardım kursuna bayanlardan büyük ilgi olduğunu ve aynı ilgiyi erkeklerden de beklediklerini ifade eden MediZeyn yetkilileri, ilkyardımın hayatımızın her alanında her an gerekebilecek bir konu olduğunu vurgulayarak, doğru kişilerden doğru bilgileri bire bir almanın insanlarımız için güzel bir fırsat olduğunu ifade ediyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.