Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Yardımları Yola Çıktı (Foto)

Van'daki 7.2'lik deprem felaketinin ardından ülkemizin çeşitli yerlerinde duyarlı kuruluşlarla birlikte Türkiyeli Caferiler de harekete geçti. 

02 Kasım 2011
Zehra Ana Yardımları Yola Çıktı (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün cuma hutbesindeki çağrısı üzerine camiamız adına da harekete geçen Zehra Ana Yardımlaşma Derneği, Türkiyeli Caferilerin yardımlarını Van'daki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırmak için harekete geçmişti.

Battaniye ve ısınma gereçleri ağırlıklı yardımları araçlarla Van'a yollayan Zehra Ana Derneği yetkilileri, yardım kampanyasının süreceğini, giysi ihtiyacının giderildiğini fakat gıda, battaniye ve ısınma cihazları bağışlarını kabul edeceklerini açıkladılar.

Siz de Van'daki ihtiyaç sahiplerine karşı kardeşlik görevimizi yapmak istiyorsanız Zehra Ana yetkilileriyle irtibata geçiniz.

İrtibat numaraları: 0212 548 98 45 – 0539 815 94 79

Bağışlarınız için Zehra Ana Derneği hesap numaraları:

Halkbank Halkalı Şubesi:

TL: 16000026        USD: 53000075      EURO: 58000012

(Banka bağışlarında, açıklama kısmına "Van için" notu düşülmesi önemle rica olunur.)


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.