Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz Yurda Döndü (Foto)

Tahran'da düzenlenen Dünya Ehlibeyt Kurultayı 5. Genel Kurul Toplantısı ile Uluslararası İslami Uyanışı Zirvesi'ne katılan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, bu iki önemli konferansın ardından temaslarını tamamlayarak ülkemize döndü. 

23 Eylul 2011
Özgündüz Yurda Döndü (Foto)

23 Eylül Cuma sabahı yurda dönen Özgündüz'ü Atatürk Havaalanı'nda Zeynebiyeli gençler çiçekle karşıladı. Değerli liderimize Halkalı'ya kadar eşlik eden gençler Zeynebiye Mahallesi'nde Özgündüz'e sevgi gösterisinde bulundu.

Zeynebiye Mahallesi'nde ise sivil toplum örgütlerinin yöneticileri tarafından karşılanan Özgündüz, bir süre Zeynebiyelilerle sohbet etti.

Hatırlatalım ki Özgündüz, 11 Eylül Pazar günü dünya genelinden binin üzerinde önde gelen kişi ve kurumların katıldığı Dünya Ehlibeyt Kurultayı 5. Genel Kurul Toplantısı'na, 17 Eylül Cumartesi ise ran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Ali Ekber Velayeti öncülüğünde Tahran’da düzenlenen Uluslararası İslami Uyanışı Zirvesi'ne katılmıştı. Özgündüz, bu önemli iki konferansın ardından çeşitli temaslarda bulunmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.