Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriyeli İsyancılara Suud Gazı

Bir yanda ABD, İsrail, İngiltere, AB, Suud, Kuveyt ve Bahreyn'in açık bir şekilde oluşturduğu şer cephesi; diğer yanda emperyalizme ve Siyonizme direniş cephesi.. 

09 Ağustos 2011
Suriyeli İsyancılara Suud Gazı

Şer cephesinin galip gelmesi için maddi, askeri ve manevi her türlü desteği sağlayan tekfirci Suud rejiminin şeyhleri, Suriyeli isyancılara desteklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

Suudlu şeyh Ayed el Karni, Suriye halkına yakında Beşşar Esad rejiminden kurtulma müjdesini verdi! Şeyh Ayed el Karni, işbirlikçi Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz’in Suriye’de yaşananları değerlendirdiği konuşmasını ve Suriye’deki Suud büyükelçisini geri çağırmasını takdirle karşılayarak, “Beşşar Esad rejiminin yaptıkları, Moğol Büyük Han'larından Mengü Han’ın işlediği vahşetten az değildir” dedi.

Suud kralının duruşunu “şerefli ve tarihi” olarak değerlendiren Ayed el Karni, “Kral Abdulaziz’i, şerefli ve tarihi duruşundan ötürü Müslümanlar ve Araplar adına selamlıyorum. Kral Abdullah, Şam’daki büyükelçisini geri çağırdı, Suriye rejimini duruşunu ve halkının katledilmesini kabul etmediği ilan etti. Kral Abdulaziz’in böylesine kahramanca ve şereflice bir duruşu sergilemesi şaşırtıcı değil. Çünkü o, her zaman mazlum ve ezilenlerin yanında durmuştur” dedi.

Suriye askerlerinden kendi halklarını katletmemelerini isteyen el Karni, “Bu katliamı durdurmazsanız, size saygı gösterilmeyecek. Suriye halkı, umutsuzlanmasın. Çünkü zafer yakındır. Suriye yakında kurtulacak. Fransa’dan sonra Esad ailesinin işgalinden de kurtulacak” dedi.

el Karni "Esad rejimi, ne zamana kadar devam etmek istiyor? Tüm devler ya barış ya da savaşla kurtuldu. Golan tepeleri ise hala kurtarılmadı. Bundan ötürü Suriye rejimi, devam etmesini haklı çıkaracak herhangi bir kazanım elde edemedi. Suriye halkı, hakların en cesurudur" dedi.

Hatırlatalım ki, Siyonist işbirlikçisi Kral Abdullah, geçtiğimiz aylarda Suud ordusuna Bahreyn'i işgal ettirerek mazlum halkları katletmiş, camileri yıktırmıştı. ABD'nin sadık hizmetkarı, Bahreyn işgalcisi, İslam servetini Siyonistlerin ayağına seren işbirlikçi Suudi rejiminin kralı utanmaz Abdullah'ın Suriye açıklamaları Müslümanlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.