Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

El Hekim, Cem Vakfı'nı Ziyaret Etti (Foto)

Necef Dar'ul Hikmet Müessesesi Avrupa Temsilcisi Hüccet'ül İslam vel Müslimin Seyyid Salih El Hekim, Cem Vakfı'na teşekkür ziyaretinde bulundu. 

24 Temmuz 2011
El Hekim, Cem Vakfı'nı Ziyaret Etti (Foto)

22 Temmuz Cuma günü Cem Vakfı Genel Merkezi'ni Zeynebiye Medya Sorumlusu Kasım Alcan ve Türkmen Ş. Muhammed Tellaferi ile birlikte ziyaret eden El Hekim burada Cem Vakfı Genel Müdürü Hıdır Akbayır, Cem Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanı Ali Yüce, Naki Evsen Dede ile görüştü.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Ehlibeyt dostları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik öneriler ve bunun faydaları görüşüldü. Salih El Hekim Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ın kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Cem Vakfı Genel Müdürü Hıdır Akbayır, Cem Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanı Ali Yüce de konukları yeniden genel merkezde görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek bu dostlukların ve gel gitlerin sıkılaştırılmasını arzu ettiklerini belirttiler. Kültürel konularda ve inanç turizminde karşılıklı dayanışmanın önemli olduğunun altının çizildiği görüşmenin bir bölümünde yazar ve senarist Ahmet Turgut da katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.