Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Umman'dan Zeynebiye'ye Ziyaret (Foto)

Zeynebiye, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.  

10 Mayıs 2011
Umman'dan Zeynebiye'ye Ziyaret (Foto)

9 Mayıs Pazartesi günü Umman'ın başkenti Maskat'tan Zeynebiye'ye gelen konuklar ZCKM'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan tarafından karşılanan Ummanlı Ehlibeyt dostları Sadık Habib ile Basim Muhammed, Zeynebiye Derneği'nde bir süre sohbet ederek Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi aldılar.

Konuklar  Halkalı'da düzenlenen Evrensel Aşura Matem Merasimi'nin ve son olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın bu törene katılmasının dünyada ve kendilerinde büyük memnuniyet uyandırdığını ifade ettiler. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün çalışmalarını gururla takip ettiklerini belirten konuklar, bu çalışmaların örnek alınması gerektiğine dikkat çektiler.

Ş. Hamit Turan ile duygularını paylaşan Umman'da elli bine yakın Ehlibeyt dostunun yaşadığını belirten misafirler, devletle ilişkilerinde hiçbir sorun yaşamadıklarını hatta kabinede birkaç bakanın Şii olduğunu belirttiler.

Daha sonra Avrupa'nın ve ülkemizin en büyük inanç ve kültür merkezi olacak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatını CAFERİDER Alimler Yüksek İstişare Kurul Başkanı H.Ş. Abdullah Turan ile inceleyen Ummanlı Ehlibeyt dostları ZCKM'nin bir an önce faaliyete geçmesi için dualar ettiler.

Ziyaretlerinde Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile de görüşen Sadık Habib ile Basim Muhammed; kendilerine çalışmalarından ötürü teşekkürlerini bildirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.