Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: "Bahreyn'in Sesini Duyan Yok mu?"

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Zeynebiye Camiinde kılınan Cuma hutbesinde zulümlerin sürdüğü Bahreyn için dünyanın hangi gözle baktığını açıkça ortaya koymasını istedi. 

16 Nisan 2011
Özgündüz:

Özgündüz, şimdi dünyaya sesleniyorum desem boşuna. Çünkü emperyalistler senin sesini işitmez, o kendi programını uygular. Milletimin geneline sesleniyorum, sizler kişilerin hukuku konusunda, bölgesine, mezhebine ve dinine göre mi bakarsınız, yoksa insan hakları bakımından mı değerlendirirsiniz? Hala insan olarak kalabilenler, hala Müslüman kalabilenlere sesleniyorum! Şu anda Bahreyn’de o ülkeye yabancı olan güçler, Suudi güçleri, Kuveyt güçleri halka işkence ediyor, zulüm yapıyor! Şu Kuveyt’i görüyor musunuz, nasıl da aslan kesilmiş! Artık başka ülkeye yardım için asker gönderiyor. Şu anki Kuveyt kralı değil miydi ki diktatör Saddam’ın bağırtısını duyunca yandaşlarıyla beraber ülkesini bırakıp kaçmıştı. Ülkesini korumak için yine orada yaşayan mazlum Şiiler o ülkeye sahip çıktı, kaçmadı. İşte bu kral şimdi aslan kesiliverdi! Başka ülkeye Bahreyn’e asker gönderiyor. Neden? Al-i Halifeyi, zalim kukla Halife ailesini korumak üzere!

Siyonist emperyalist enformasyon kaynakları öteden beri Şii-Sünni kavgası çıkarmak üzerine kurguladıkları şeylerden birisini de Bahreyn’de ortaya koymaktalar. Bahreynlilerin tamamı, bu ailenin emperyalizm uşağı, Siyonizm’in uşağı olduklarını gördükleri için, ülkenin servetini emperyalistlerin, siyonistlerin hesaplarına akıttıkları için defolup gitmesini istiyor. Ama onlar “Şiiler Sünnileri istemiyor” gibi haberleri dünyaya pompalıyorlar. Nedense dünya da kulağını tıkamıştır! Halkın sesine kulak verilmiyor, aksine sadece âl-i Halifenin, zalim ve kukla kralın sözüne kulak veriliyor. Diktatörün sözünü dinliyorlar. Ama Mısır’da öyle olmadı. Yemen’de öyle olmuyor, Kuveyt’te öyle olmuyor. Nedense sözkonusu Bahreyn olunca diktatörün sözüne itibar edilir, halkın sözüne kulak asılmaz!!!

Suudi tankları oradaki müminlerin camilerini yıkıyor, her türlü hukukuna tecavüz ediyor, işkence altında insanlar ölüyor. Halk feryat ediyor! Sesimizi duyan yok mu, diye inliyor. Dünya bu vahşete bir şey demeli! Müslüman bir şey demeli! Türk de bir şey demeli! Dünyanın bu meseleye hangi gözle baktığını ortaya koyması gerekir.

Eğer başka pencereden bakıyorlarsa onu ilan etmeliler ki bizler de ona göre bir duruş sergileyelim. Bakalım bu necip millet hangi gözle bakıyor. Bu gözlüğün rengini biz de bilelim. Biz diyoruz ki; “Her zaman haklının ve mazlumun yanındayız.” Dini-mezhebi ne olursa olsun; mazluma dini sorulmaz, diyoruz. Bunu diyebilen bizden başka birileri de varsa gelsinler, beraber feryat edelim.

Ey Suudi ailesi, ey Bahreyn halifesi! Yeter artık Müslümanlara çektirdikleriniz, Müslümanın servetini sömürdükleriniz! Müslümanları düşman karşısında, emperyalist ve siyonistler karşısında zelil ettiğiniz yeter artık. Defolun gidin!

Allah bütün Müslümanlara gayret, akıl, şuur versin. Mezhep bağnazlığından kurtarıp İslami rahmet perspektifinden bakmayı nasip etsin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.