Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kudüs'teki Patlama İsrail'i Sarstı

Siyonist İsrail'in birkaç gündür Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarına Filistinli direniş örgütünden misilleme geldi. 

24 Mart 2011
Kudüs'teki Patlama İsrail'i Sarstı

Kudüs'ün merkezinde bir otobüs istasyonunda meydana gelen şiddetli patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü 30'dan fazla da yaralı var.

Obama Başsağlığı mesajı yayınladı

Amerikan Başkanı Barack Obama, Kudüs’te gerçekleştirilen bombalı eylemden dolayı Siyonistlere başsağlığı mesajı gönderdi.

Obama “Bugün Kudüs’te gerçekleştirilen bombalamayı ve Gazze’den füze ve havan topları atılmasını en sert bir şekilde kınıyorum. Amerikan halkı ile birlikte en derin üzüntülerimi bildiriyor, ölen ve yaralananlar için başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Terörist saldırıların hiçbir haklı gerekçesi olamaz” derken ABD Savunma Bakanı Robert Gates de Kudüs’teki bombalı eylemi “korkunç bir terörist saldırı” olarak tanımladı.

Kukla Başbakan Feyyad'dan kınama

Kudüs’teki bombalı eylem Ramallah’taki kukla Feyyad hükümeti tarafından da kınandı.

Mahmud Abbas ve kukla başbakan Selam Feyyad Kudüs eylemini şiddetle kınadıklarını belirtti.

Hemen Saldırmalıyız

Siyonist rejim içişleri bakanı Eli Yishai, Kudüs'teki patlama ve siyonist kentlere yönelik füze operasyonlarına misilleme olarak İsrail’in Gazze’ye derhal saldırı düzenlemesini isteyerek, “Gerginliğin birkaç cebhede yükseldiğini görüyorum. Hem güneyde hem de Kudüs’te. Bu son gelişmeler harekete geçmemizi gerektiriyor. Eğer bunu yapmazsak, caydırıcılık gücümüzü kaybetmiş olacağız” dedi.

Direnişte Yeni Aşamaya Geçtik

Filistin İslami Cihad Hareketi askeri kanadı sözcüsü Ebu Ahmed, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırılara misilleme olarak yeni aşamaya geçtiklerini belirtti.

siyonist düşmana karşı her seçeneğin açık olduğunu belirten Ebu Ahmed "Siyonistler halkımızı katlederken biz elimiz kolumuz bağlı durmayacağız" dedi.

Siyonist İsrail güçlerinin son günlerde Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği tank saldırısında dördü çocuk olmak üzere, en az 5 Filistinli şehid olmuş, 20 Filistinli de yaralanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.