Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bayanların Baca Baca Şenliği

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği Gençlik Komitesi'nin Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri Baca Baca Şenliği'ne genç bayanlar büyük ilgi gösterdi. 

15 Mart 2011
Bayanların Baca Baca Şenliği

19 Mart Cumartesi günü akşam namazının ardından Zeynebiye Camii Bayanlar Bölümü'nde yapılacak programa İstanbul'un çeşitli bölgelerinden bayanların katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen şenlik büyük ilgi görmüş, İmam-ı Zaman Duası'yla başlayan programda şiir, makale, komedi, hediyeli soru, projeksiyon gösterimi gibi birçok başarılı çalışma sergilenmişti.

Bu yılki program için daha büyük hazırlık içerisinde olduklarını belirten Zehra Ana Yardımlaşma Derneği Gençlik Komitesi yetkilileri, katılımcıları en iyi şekilde ağırlamak ve nitelikli bir program sunmak için gayret gösterdiklerini söylediler.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.