Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Sağlık Seminerleri (Foto)

Başarılı yardım faaliyetleriyle camiamızın takdirini toplayan Zehra Ana Derneği, düzenlediği seminerlerle hanımların bilinçlenmesine de yardımcı oluyor. 

04 Mart 2011
Zehra Ana'dan Sağlık Seminerleri (Foto)

2006 yılında Zeynebiye camiasındaki hanımlar tarafından kurulan ve kısa süre içerisinde büyük kampanya ve programlara imza atan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çeşitli alanlardaki uzmanların katıldığı seminerlerle de sosyal ve kültürel alanda çalışmalar yapıyor. Bu alana yönelik seminerlerin ilki kadın sağlığı üzerineydi.

4 Mart Cuma günü Halkalı Tekelti Köyü Derneği'nde Jinekolog Op. Dr. Gülperi Hanım'ın verdiği seminere hanımlar büyük ilgi gösterdi. Gülperi Hanım'ın kadın sağlığı alanındaki uyarılarını dinleyen hanımlar, seminerin sonundaki soru-cevap bölümünde yaşadıkları problemleri ve kafalarındaki soruları alanın uzmanına sorma fırsatı elde ettiler.

Seminerin ardından Zeynebiye.com'a açıklama yapan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meftune Atam, bu tarz yararlı çalışmaların süreceğinin müjdesini verdi. Önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilmesi planlanan seminerler bunlar:

----------------------------

11 Mart Cuma:

Konu: Ağız ve Diş Sağlığı

Konuşmacı: Dt. Kemal Günçiçek

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.