Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Seyyid Muhammed Ali El Hekim Vefat Etti

Ayetullah el Uzma Seyyid Muhammed Said el-Hekim'in babası Ayetullah Seyyid Muhammed Ali Tabatabai el-Hekim 110 yaşında Necef'te vefat etti. 

27 Şubat 2011
Ayetullah Seyyid Muhammed Ali El Hekim Vefat Etti

Şii Müslümanların Irak'taki büyük taklid mercilerinden Ayetullah el Uzma Seyyid Muhammed Said el-Hekim'in babası Ayetullah Seyyid Muhammed Ali Tabatabai el-Hekim, ceddi İmam Ali (as)'ın kabrinin bulunduğu Necef'ül Eşref şehrinde hayata gözlerini yumdu.

110 yıl gibi uzun bir ömürden sonra hakka lebbeyk derken geride, Ehlibeyt dünyasının Irak'taki büyük taklit merciilerinden olan Ayetullah el Uzma Seyyid Muhammed Said el-Hekim gibi bereketli evlatları Ehlibeyt dünyasına miras bıraktı.

Zeynebiye Camii'nde 28 Şubat Pazartesi günü merhumun vefatı dolayısıyla taziye ve terhim meclisi düzenlenecek. Akşam namazının ardından gerçekleşecek törende merhumun ruhu için Kuran okunacak.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.