Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Büyük Şeytan Bölgeden Uzaklaştırılmalı

İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei, bölge sorunlarının, ülkelerin akibetine müdahele eden ?büyük şeytanı? uzaklaştırılarak çözüleceğini söyledi. 

22 Şubat 2011
Büyük Şeytan Bölgeden Uzaklaştırılmalı

Peygamber efendimiz (s.a.v)'in ve İmam Cafer Sadık(a.s)'ın doğum yıldömününde İslam İnkılabı Rehberi Ayatullah Hamanei İslam ülkelerin büyükelçileri ve düzen yetkililerini kabulünde bölgenin yeni durumu ve oluşan İslami uyanışı hususunda vurgu yaparak, ABD’nin bölge ülkelerin halkın büyük hareketinde hedef alınmasından kendini uzak tutmak istediğini, bu halk kareketinin birinci derece amacı bölgedeki İstikbar sultası olduğunu ifade etti.

İslam İnkılabı Rehberi, maddi medeniyetin ağır yükünden insanlığın sabrı tükendiğinden bugün İslami uyanış baş gösterdiğini konuşmasına ekledi.

Ayetullah Hamanei ayrıca, bölge ülkelerin durumu ve Müslüman milletlerin memnuniyetsizliğine temasla, bölge sorunları ülkelerin akibetine müdahelede eden “büyük şeytanı” uzaklaştırılarak çözüleceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.