Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Emirliklerden Mübarek'e Gizli Mesaj!

Birleşik Arap Emirlikleri?nin, Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zaid Al-i Nahayan aracılığıyla Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek?e gizli bir mesaj ilettiği bildirildi. 

09 Şubat 2011
Emirliklerden Mübarek'e Gizli Mesaj!

Amerika’nın Farsça yayın kuruluşu Radyo Ferda ve Euronews televizyon kanalının bildirdiğine göre Mısır’da gösterilerin başladığı günden bu yana ikinci defa yabancı bir devlet adamını ağırlayan Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zaid Al-i Nahayan ile görüştü.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Al-i Nahayan’ın Mısır Cumhurbaşkanı Mübarek’e kendi hükümetinden yaşanan gelişmelerle ilgili gizli bir mesaj getirdiği bildirilirken, mesajın içeriği konusunda herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Ürdün ve Filistin Özerk Yönetimi, Mısır’da gösterilerin başladığı günlerde Hüsnü Mübarek’e destek açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.