Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bayanlar Kuran Okuma Yarışması

Kuran İlimleri Eğitim ve Araştırma Derneği KURANDER ve Bilgekadın Derneği işbirliğiyle düzenlenen Bayanlar Arası Kuran Okuma Yarışması mart ayında yapılacak.  

19 Ocak 2011
Bayanlar Kuran Okuma Yarışması

Bu yıl ilki düzenlenecek olan "Bayanlar Arası Kuran Okuma Yarışması'nın" Yüce kitabımız Kuran'ı Kerim'in bayanlar arasında daha iyi tanınmasına vesile olmasını ümidiyle yapılıyor.

Üç aşamalı yapılacak yarışmada 11 Mart Cuma günü başlayacakç İlk elemeyi geçenler 12 Mart Cumartesi ikinci turda yarışacaklar. Finale kalan hanımlar 13 Mart Pazar günü son kez yarışacaklar.

Yarışmada dereceye girenlere şu ödüller verilecek:

Birinciye: 2000 TL + Kerbela Ziyareti
İkinciye: 1500 TL + Kerbela Ziyareti
Üçüncüye: 1000 TL + Kerbela Ziyareti
4. ve 5.: Bulaşık Makinası
6. 7.: Elektrikli Süpürge

Alulbeyt Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda yapılacak yarışmaya, 14 yaş ve üzeri tüm bayanlar katılabilir. 7-14 yaş arası çocuklar için de ayrıca yarışma düzenlenecektir. Bununla ilgili bilgi ilerleyen zamanda yayınlanacaktır.

Kayıt için telefonu: +90 212 474 12 14  Fax: +90 212 602 04 09

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.