Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bursa'dan Özgündüz'e Ziyaret (Foto)

Bursa İmam Hüseyin Camii heyeti, 16 Aralık'ta düzenlenen İstanbul'daki Evrensel Aşura Matem Merasimi sebebiyle Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

01 Ocak 2011
Bursa'dan Özgündüz'e Ziyaret (Foto)

31 Aralık Cuma günü Zeynebiye Derneği'nde gerçekleşen ziyarette, heyeti Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan karşıladı. Turan'la bir süre sohbet eden heyet, daha sonra Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile görüştü.

Bursa İmam Hüseyin Camii İmamı Ş. Fatih Danyıldız öncülüğündeki heyette, dernek yetkililerinden Mahmut SÜrmeli, Yusuf Kayaş, Mürtüz Ergül ile Kurban Göral yer aldı. Ziyarette CAFERİDER tarafından 16 Aralık Perşembe günü Aşura Meydanı'nda düzenlenen Evrensel Aşura Matem Merasimi ve dünyadaki yankıları değerlendirildi.

Özgündüz'e Aşura merasimlerinin ülkemizde oturmasına yönelik çalışmaları için teşekkürlerini bildiren Ş. Fatih Danyıldız, Başbakanın bu seneki matem törenlerine katılması ve konuşmasındaki mesajların çok önemli olduğunu vurguladı. Özgündüz de, ülkemizdeki her kesimin Ehlibeyt sevgisiyle yoğrulduğunu, bunun zamanla daha çok ortaya çıkacağını belirtti.

Bursa'daki Aşura matem merasiminden duyduğu memnuniyeti de ifade eden Özgündüz, Ehlibeyt dostlarının aynı şehirde bir yerde toplanmalarının bu mesajın duyulmasına katkısı olacağını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.