Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Başakşehir'de Mah-ı Matem Muharrem

Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün de katılımıyla İmam Hüseyin ve Kerbela şehitleri 14 Aralık Salı günü anılacak. 

09 Aralık 2010
Başakşehir'de Mah-ı Matem Muharrem

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Hz.Hüseyin ve Ehl-i Beyt’in Kerbela’daki müessif olayda yaşadıkları acıları anmak ve böylesi acıların bir daha yaşanmaması için bizi asırlardır bir arada tutan dini ve insani değerlerimizin yeniden farkına varmak için Muharrem Ayı Özel Programı düzenlediklerini ifade etti.

8 Muharrem (14 Aralık Salı günü) 20.00'da Çınar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Mah-ı Matem Muharrem programı Mersiyan Celal Yılmaz, Kerbela şehitleri için mersiyeler okuyacak. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün ilk konuşmayı yapacağı törende sahur sohbetlerine Ehlibeyt'i konu eden Ömer Döngeloğlu, yine İmam Hüseyin'i anlatacak. Konuşmaların ardından Türk Kültüründe Ehlibeyt konulu resim sergisinin açılışı yapılacak.

Çınar Kongre Merkezi Adres:  4. Etap 1. Kısım Başakşehir / İSTANBUL  Tel 0212 487 25 25

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.