Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

2 Muharrem: Aşura Konulu Programlar

İslam dünyası Muharrem ayının girmesiyle mateme büründü. Ülkemizin dört bir yanında İmam Hüseyin ve Kerbela Şehitleri anılırken ülkemizin basın yayın kuruluşları da İslam dünyasının ortak acısını ekranlarına taşıyor. 

07 Aralık 2010
2 Muharrem: Aşura Konulu Programlar

Muharrem ayının ilk gününde, 7 Aralık Salı günü Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Adapazarı Kültür Merkezi'nde "1371. yıldönümünde Kerbela'yı anlamak" konulu konferansta İmam Hüseyin'i anlatan  Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Muharrem ayının ikinci günü çeşitli televizyon kanallarında canlı yayınlara katılacak.

8 Aralık Çarşamba günü ilk program 14.00'da Zeynebiye'den canlı yayınla gerçekleşecek. Habertürk Televizyonu'nun Günortası adlı programla Aşura ve Kerbela Matemi'ni gündemine taşıyacak.

Aynı gün 17.00'da ise Medya TV'ye konuk olacak Özgündüz, İmam Hüseyin'in mesajını canlı yayında insanlara ulaştıracak.

Günün son programında ise Ülke TV'nin ilgiyle izlenen programı Bıçak Sırtı, değerli liderimizi ağırlayacak. 19.30'da başlayacak program 21.00'a kadar sürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.