Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura'dan Kareler'e Büyük İlgi (Foto)

Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde ziyarete açılan Aşura'dan Kareler Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü. 

03 Aralık 2010
Aşura'dan Kareler'e Büyük İlgi  (Foto)

CAFERİDER yetkilileri ile Büyükşehir Belediyesi'nin görüşmeleri sonucunda Aşura Basın Komitesi görevlilerince organize edilen sergilerin ilki 22-30 Kasım arası Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşmişti. Bu sergilerin ikincisi Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde ziyarete açıldı.

2 Aralık Perşembe günü ziyarete açılan sergiye Ehlibeyt dostları büyük ilgi gösterdi. Açılış günü sergiyi CAFERİDER Başkanı Av. Sinan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, CAFERİDER Alimler Yüksek İstişare Kurul üyesi ve Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan ile çok sayıda Ehlibeyt dostu gezdi. Dileyen katılımcılar duygularını Aşura'nın Hüzün Yaprakları kürsüsünde kağıda döktü.

İstanbul Halkalı'da gerçekleştirilen ve tüm dünyada örnek gösterilen Aşura Matem Merasimi'nde profesyonel fotoğraf sanatçılarının eserlerinin yer alacağı sergiyi Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz de ziyaret ederek CAFERİDER yöneticileri ile Aşura Basın Komitesi üyelerinden bilgi aldı.

Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'ndeki sergi 15 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi bilgileri:

Yenimahalle Yanıkses Sk. (Yenimahalle Doğumevi Yanı) Bakırköy / İstanbul
Telefon: 0212 660 17 07

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.