Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

FHA'dan Zeynebiye Ziyareti (Foto)

Anadolu Ajansı'nın davetlisi olarak ülkemize gelen Fars Haber Ajansı yetkilileri Zeynebiye'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. 

29 Kasım 2010
FHA'dan Zeynebiye Ziyareti (Foto)

FHA Türkçe editörü İsmail Bendiderya ile İranlı yetkililer Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatında Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, Zeynebiye Dernek Başkanı Hasan Salman ve dernek yönetim kurulu üyesi Eflatun Ergül tarafından karşılandı.

İranlı heyet, Hamit Turan'dan Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi alarak inşaat alanından incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü ile İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen ''2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'da Ajanslar Buluşması'' kapsamında düzenlenen 14. OANA Genel Kurulu, The Marmara Oteli'nde düzenlenen toplantılarda, iki ayrı salonda editoryal ve teknik kurul ile icra kurulu çalışmalarını başlattı.

İran’ın etkili haber ajanslarından Fars Haber Ajansı 2008 yılında Türkçe yayınlarına da başladığını açıklamıştı.

Daha önce İngilizce ve Arapça dillerinde de yayın yapan Fars haber ajansının Türkçe yayınının İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın 2008'deki Türkiye ziyaretinden sonra başlamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.