Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura'dan Kareler Bakırköy'de

16 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Evrensel Aşura Matem Merasimi öncesi Kartal'ın ardından Bakırköy'de de fotoğraf segisi açılıyor. 

26 Kasım 2010
Aşura'dan Kareler Bakırköy'de

CAFERİDER yetkilileri ile Büyükşehir Belediyesi'nin görüşmeleri sonucunda Aşura Basın Komitesi görevlilerince organize edilen sergilerin ilki 22-30 Kasım arası Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşmişti. Bu sergilerin ikincisi Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2 Aralık Perşembe günü13.00'da yapılacak açılış töreniyle ziyaretçileri kabul edecek sergi için İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki Ehlibeyt mescitlerinden otobüsler kalkacak.

Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi bilgileri:

Yenimahalle Yanıkses Sk. (Yenimahalle Doğumevi Yanı) Bakırköy / İstanbul
Telefon: 0212 660 17 07

İstanbul Halkalı'da gerçekleştirilen ve tüm dünyada örnek gösterilen Aşura Matem Merasimi'nde profesyonel fotoğraf sanatçılarının eserlerinin yer alacağı sergide Aşura Matem Merasimi'yle ilgili bilgiler de yer alacak.

Afiş fotoğrafı: Bülent SUBERK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.