Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura'nın Hüzün Yaprakları -2010

İmam Hüseyin (as) Kerbela matemi ve Aşura gibi kavramlar üzerine yazılan metinlerin yer alacağı "Aşura'nın Hüzün Yaprakları 2010" kitabının çalışmaları sürüyor. 

26 Kasım 2010
Aşura'nın Hüzün Yaprakları -2010

Herkesin kendi dilince, kendi bakış açısından duygularını ifade ettiği bu çalışmanın ilki 2007 yılında başlatıldı. Ülkemizin Iğdır'dan Edirne'ye kadar neredeyse her şehrinden, Avrupa'dan, Azerbaycan'dan, İran'dan, dünyanın dört bir yanından gönderilen yazılar kitap haline getirilerek Ehlibeyt dostlarının beğenisine sunuldu.

Aşura'nın Hüzün Yaprakları -2010 eserinin, geçtiğimiz yıllardan daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalar sürüyor. "Sizin de bir yaprağınız olsun" sloganıyla yola çıkan Aşura'nın Hüzün Yaprakları ekibi, Ehlibeyt mescitlerine, derneklerine bırakacakları sandıklarla gelen yazıları toplayacaklar.

16 Aralık Perşembe günü Halkalı Aşura Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde de alanın çeşitli noktalarında kurulacak stantlarla dileyen duygularını Aşura Günü'nde yazıya dökebilecekler.

Ayrıca mail yoluyla da yazıların kabul edileceği bu anlamlı etkinliğe katılmak için [email protected] adresine İmam Hüseyin (as) Kerbela matemi ve Aşura gibi kavramlar üzerine hissetiklerinizi yollamanız yeterli.

Aşura'nın Hüzün Yaprakları -2010 eserine son başvuru tarihi: 24 Aralık

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.