Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'ün Kars Ziyareti (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Iğdır ziyareti dönüşünde Kars'a uğrayarak Ehlibeyt Işıklı Camii'ni ziyaret etti.  

21 Kasım 2010
Özgündüz'ün Kars Ziyareti (Foto)

Gadir Hum bayramı kutlama programının konuğu olarak Iğdır'da Ehlibeyt dostlarına seslenen Özgündüz, program dönüşünde ülkemizdeki en eski Caferi camilerinden biri olan Ehlibeyt Işıklı Camii'ni ziyaret ederek Ş. Seyyit Ahmet Erdem ile görüştü.

20 Kasım Cumartesi akşamı gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz aylarda yenilenip açılışı yapılan Kars Ehlibeyt Işıklı Camii'nde namaz kılan Özgündüz, yenilenen cami hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cami hayrat salonundaki taziye meclisine iştirak eden değerli liderimiz, Kars Ehlibeyt Işıklı Camii İmamı Ş. Seyyit Ahmet Erdem ile görüştü. Cenaze sahiplerine başsağlığı dileklerini ileten Özgündüz Karslı Ehlibeyt dostlarıyla bir müddet sohbet ettikten sonra Kars'tan ayrıldı.

Kars Merkez Ehlibeyt Işıklı Camii 1952 yılında inşa edildi. İhtiyaçlara cevap veremeyince 11 Mart 2007'de sökülerek inşaasına yeniden başlandı. 14 Nisan 2010 tarihinden yapılan açılış törenine Zeynebiye Camii İmamı Şeyh Hamit Turan ile CAFERİDER Genel Sekreteri Kasım Nas da katılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.