Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura Reklam Komitesi Toplantısı (Foto)

16 Aralık Perşembe günü gerçekleşetirilecek olan Evrensel Aşura Matem Merasimi'ne yönelik hazırlıklar kapsamında Aşura Reklam Komitesi ilk toplantısını yaptı. 

01 Kasım 2010
Aşura Reklam Komitesi Toplantısı (Foto)

31 Ekim Pazar günü 14.00'da başlayan CAFERİDER Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya CAFERİDER Başkan Yardımcısı Ahmet Turan, CAFERİDER Genel Sekreteri Kasım Nas ile İstanbul'un çeşitli bölgelerinden gelen gençler katıldı.

Toplantı gündeminde geçtiğimiz yıllarda yapılan reklam çalışmaları, bu yılki Aşura'nın daha geniş kitlelere duyurulmasına yönelik öneriler ve reklam komitesinin oluşturulması vardı. Toplantının başında konuşan Kasım Nas, Halkalı'daki Aşura Matem Merasimi'nin belli bir bölgeye ait olmadığını, ülkemizde ve dünyada bu törenden "Türkiye'nin Aşura'sı" olarak bahsedildiğini vurgulayarak katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam çalışmasına yönelik önerilerini toplantıda ifade eden gençler, İmam Huseyn yolunda üzerlerine düşeni memnuniyetle yerine getireceklerini ifade etti.

Toplantı sonunda oluşturulan komitenin 21 Kasım Pazar günü tekrar biraraya gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.