Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ermeniler Rahat Durmuyor

Ermeniler, işgal ettikleri Azerbaycan topraklarında tahribata devam ediyor.  

02 Temmuz 2010
Ermeniler Rahat Durmuyor

Ermenistan tarafından işgal edilen Ağdam ve Terter ilçeleri Ermeni askerlerince en çok ateşe maruz kalan bölgeler. Ermeni askerleri bu bölgelerde sadece Azeri askerlere değil aynı zamanda sivil halka da ateş ediyor. Ağdam ilçesinin yaklaşık 15 köyü sınırda bulunuyor. Köy halkı ise son zamanlarda durumun hiç de iyi olmadığından yakınıyor. Köylüler saatlerce ateşe maruz kaldıklarını tarlalarında rahatça çalışamadıklarını söylüyorlar. Bölge halkı geçimini tarımla sağlıyor. Ama her yıl olduğu gibi yazın Ermeniler her tarafı ateşe veriyorlar. Sınırın ötesinde yakılan ateş, dolayısıyla köylülerin ekin tarlalarının da yanmasına neden oluyor.

Ermenilerin yaptıkları bununla da kalmıyor. Ermenistan topraklarında başlayıp Azerbaycan’da devam eden nehirlere patlayıcılar atılıyor. Ağdam ilçesindeki Haçın nehrinde bulunan 3 mayının, patlatılarak etkisiz hale getirileceği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.