Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Cem Vakfı'ndan İnanç Sempozyumu

Cem Vakfı İzmir Şubesi, 27 Haziran Pazar günü İzmir İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde Ege Bölgesi İnanç Önderleri Sempozyumu tertipliyor. 

24 Haziran 2010
Cem Vakfı'ndan İnanç Sempozyumu

Başta İzmir olmak üzere tüm Ege Bölgesi'ndeki her din, mezhep ve inancın önderlerinin konuk ve konuşmacı olacağı sempozyumun amacı, bölge insanlarının birbirini daha yakından tanıması ve kaynaması olarak belirlenmiş. 27 Haziran Pazar günü 09.00'da İzmir fuar alanı içerisinde bulunan İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan programa Cem Vakfı Genel Başkanı ve Alevi Vakıfları Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, İzmir İl Müftüsü İbrahim Acar, Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanı Ali Yüce, Protestan Baptist Kiliseleri Derneği Başkanı Pastör Ertan Çevik'in katılması bekleniyor.

Cem Vakfı İzmir Şubesi, geçtiğimiz ay da Hamzababa Köyü'nde "Anneler Günü'nde Hz. Fatıma'yı Anıyoruz" programını düzenlemiş, program bölgedeki Ehlibeyt dostlarından büyük ilgi görmüştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.