Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'nin Spor Gündemi (Foto)

Havaların ısınmasıyla camiamızda spor alanında bereketli bir hareketlilik yaşanıyor, İFA Spor'umuzun gençleri çeşitli başarılara imza atarken turnuvalarda final heyecanı var.  

21 Haziran 2010
Zeynebiye'nin Spor Gündemi (Foto)

İFA Spor'umuzun minik takımı sezon şampiyon olarak bitirmesinin ardından İstanbul Şampiyonası'nda, kendi evinde Eroğlu Spor ile karşılaştı. Kazanan takımın Türkiye Şampiyonasına yükseleceği maç 0-0 berabere tamamlanınca penaltılara geçildi. Penaltılarda rakibini eleyen miniklerimizi İFA Spor'un adını Türkiye Şampiyonası'na yazdırdı.

İFA Spor'umuzun genç takımı ise grup lideri Çapa Spor'u kendi evinde 3-1 gibi net bir skorla devirerek grup liderliğine yükseldi. Takımımız, ligin bitmesine birkaç hafta kala, şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı.

Maçı değerli liderimiz Özgündüz ile birlikte izleyen İFA Spor Başkanı Vedat Çağlar, maçların ardından yaptığı açılamada, futbolcuları tebrik ederek İFA Spor'un hak ettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Çağlar, şunları söyledi:

"Bugünkü maçlarda minik takımımız ve geçn takımımız bizlere büyük sevinç yaşattılar. İFA Spor'umuz yarınlara umut vaat etmektedir. Tesislerimize kavuştuğumuzda bu başarılarımız, çeşitli branşlarda katlanarak artaracaktır. Yönetim olarak bu yolda fedakarca çalışıyoruz. Kırklareli'nde 24 Haziran Perşembe günü yapılacak olan TÜrkiye Şampiyonası maçlarına tüm İFA Spor sevdalılarını bekliyoruz."

Bağcılar'da düzenlenen voleybol turnuvasında ise final heyecanı vardı. İmam Ali Camii yanındaki voleybol sahasında düzenlenen turnuvanın yarı finalinde Şafak76, Üçkaya Spor'u; Kamışlı ise Tekelti'yi eleyerek finale çıkmıştı.

Finale yakışır bir mücadeleye sahne olan karşılaşmaya Bağcılar'daki Ehlibeyt dostları büyük ilgi gösterdi. Çekişmenin sonunda Şafak76 Spor, Kamışlı Spor'u yenerek kupanın sahibi oldu.

1. Ehlibeyt Gençliği Futbol Turnuvası'nın finali ise 22 Haziran Salı akşamı Halkalı İFA Spor Tesisleri'nde oynanacak. 22.00'da başlayacak olan karşılaşmaya ilginin büyük olması bekleniyor. Çamlıkahve Hayır Hizmet Vakfı ile Bağcılar İmam Ali Camii'nin karşılaşacağı maça Ehlibeyt alimlerinin de izlemesi bekleniyor.

Ayrıca İFA Spor Kulübü'nün düzenlediği ve kırkın üzerinde takımın katıldığı halısaha futbol turnuvası 24 Haziran Perşembe günü başlayacak. Bu turnuva ilgili tüm gelişmeleri Zeynebiye.com'dan takip edebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.