Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Abbas Destesi Kaynaşma Pikniği (Foto)

Hz. Abbas Destesi yönetimi, düzenledikleri piknikle deste üyelerini ve alimlerimizi bir araya getirdiler.  

15 Haziran 2010
Hz. Abbas Destesi Kaynaşma Pikniği (Foto)

13 Haziran Pazar günü düzenlenen pikniğe Zeynebiye Camii İmamları Ş. Hamit Turan ve Ş. Yusuf Tazegün ile CAFERİDER Genel Sekreteri Kasım Nas katıldı.

Sabahın erken saatlerinde Zeynebiye Camii etrafında toplanan Hz. Abbas Destesi'nin gençleri buradan otobüslerle Çatalca Gümüşpınar Köyü piknik alanına geçtiler.

Kahvaltının ardından tertip komitesince düzenlenen sportif etkinliklere katılan gençler güzel bir haftasonunu birlikte geçirmenin keyfini yaşadılar.

Öğle namazını Ş. Yusuf Tazegün'ün imamlığında kılan Hz. Abbas Destesi gençleri, öğle yemeğinin ardından Ş. Hamit Turan hocamızı piknik alanında ağırladır.

Öğleden sonra pikniğe katılan Turan, Hz. Abbas Destesi yönetimine bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ederken, İmam Muhammed Bagır (as) doğum günü münasebetiyle tüm katılımcılara tebriklerini sundu.

Gençlerle bir süre sohbet eden Turan, daha sonra kendi kestiği karpuzu gençlere ikram etti.

Hediyeli soruların da renk kattığı piknikte katkılarından dolayı Avrasya Yemek'ten Levent Taptık'a Ş. Hamit Turan tarafından hediyesi sunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.