Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ehlibeyt Gençliği Turnuva İçin Toplandı (Foto)

İstanbul'daki Ehlibeyt mescitlerinin gençlik temsilcileri 15 Mayıs'ta başlayacak olan futbol turnuvasını masaya yatırdı. 

03 Mayıs 2010
Ehlibeyt Gençliği Turnuva İçin Toplandı (Foto)

1 Mayıs Cumartesi akşamı Zeynebiye Derneği Toplantı Salonu'nda gerçekleşen görüşmeye İstanbul'da Ehlibeyt gençlerinin temsilcileri katıldı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantının gündemi, camiamızın gençleri arasındaki kaynaşmayı artırmaya yönelik olarak düzenlenmesi planlanan futbol turnuvasıydı.

Toplantıda turnuvaya ilişkin gündem belirlenerek maddeler kararlar oylama usulüyle alındı. Tüm bölgelerin ortak organizyonuyla düzenlenen turnuva 15 Mayıs Cumartesi günü Halkalı İFA Spor Halısaha Tesisleri'nde başlayacak.

Her bölgeyi tek takımın temsil edeceği turnuvanın organizasyonu için bir tertip komitesi oluşturuldu:

Turnuva Tertip Komitesi

Hüseyin UÇAR (Şahintepe İmam Rıza Camii)
Tahsin BOYBEK (Tepeüstü Mehdiyye Camii)
Mücahid ÇİMEN (Zeytinburnu İmam Caferi Sadık Camii)
Bilal ŞAHİNTEKİN (Halkalı Zeynebiye Camii)
Mehmet ÇAY (Çamlıkahve Mehdiyye Camii)
İsa BÜYÜKDAĞ (Halkalı Zeynebiye Camii)
Ünal UYGUN (Güneşli Ehlibeyt Camii)
Malik Eşter TUFUR (İkitelli Parseller Hz. Resuli Ekrem Camii)

Turnuva heyeti 8 Mayıs Cumartesi gününe kadar turnuvaya katılacak takımların listesini alacak. 8 Mayıs günü yapılacak toplantıda ise kura çekimiyle maçlar belli olacak.

Turnuvayla ilgili ayrıntılılar ve sorularınız için Hüseyin UÇAR (0533 474 29 66) ve Bilal ŞAHİNTEKİN (0544 625 03 32) ile görüşebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.