Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Camiat'ül Mustafa Üniversitesi'nden Zeynebiye'ye Ziyaret (Foto)

Uluslararası Camiat'ül Mustafa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mahmut Hasan Mehdimir ve beraberindeki heyet Zeynebiye'yi ziyaret etti. 

01 Mayıs 2010
Camiat'ül Mustafa Üniversitesi'nden Zeynebiye'ye Ziyaret (Foto)

30 Nisan Cuma günü Zeynebiye'ye gelen İran İslam Cumhuriyeti'nin Kum şehrindeki Camiat'ül Mustafa Üniversitesi heyetini Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan karşıladı.

Zeynebiye Derneği'nde gerçekleşen görüşmede Camiat'ül Mustafa Üniversitesi Dış ilişkiler Sorumlusu Seyyid Şemseddin Şehidi ve üniversitenin Türkiye sorumlusu Dr. Resul Abdullahi de hazır bulundu.

Konuklarla bir süre sohbet eden Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, heyete Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi verdi.

Konuklar daha sonra Zeynebiye Camii'ne geçerek cuma namazına katıldılar,  namazının ardından inşaat alanı gezdiler. Projeyi çok beğenen konuklar, bu önemli merkezin bir an önce faaliyete geçmesi için dua ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.