Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye Eğitim Derneği Çalışmalarına Başladı (Foto)

Zeynebiyeli gençler tarafından, Zeynebiye'deki çocukların başarılı bir geleceğe adım atmaları maksadıyla kurulan Zeynebiye Eğitim Derneği, faaliyetlerine başladı. 

07 Nisan 2010
Zeynebiye Eğitim Derneği Çalışmalarına Başladı (Foto)

3 Nisan Cumartesi günü, akşam namazının ardından Zeynebiye Camii'nde bilgilendirme sunumu yaparak Zeynebiyelilere derneğin amaçlarını ve çalışmalarını ZED yetkilileri, 30 öğrenci ile çalışmalarını başlattıklarını ifade ettiler.

Bilgilendirme sunumunda ülkemizdeki sınav sistemi hakkında bilgi de veren Zeynebiye Eğitim Derneği Başkanı Muhammet Dede, derneğin amacının bilinçli, başarılı bir toplum için eğitim vermek olduğunu vurguladı.

Sunumu Zeynebiye Camii İmamları Ş. Hamit Turan, Ş. Yusuf Tazegün ile Iğdır Ehlibeyt Alimleri Birliği Derneği Başkan Yardımcısı, Iğdır Hacı Hacer Camii İmamı Ş. Zeki Tumay, Zeynebiye Camii Dernek Başkan Yardımcısı Adil Hazar, yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Toğmuş de izledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.