Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Tumay Zeynebiye'yi Ziyaret Etti (Foto)

Caferi Çalıştay Şurası toplantısı için Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği'ni temsilen İstanbul'a gelen H. Zeki Tumay, Zeynebiye'yi ziyaret etti.  

06 Nisan 2010
Tumay Zeynebiye'yi Ziyaret Etti (Foto)

Zeynebiye'de, ilim havzalarından arkadaşı olan Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan ile görüşen Tumay, pazar günü öğle namazının ardından Zeynebiyelilere seslendi. Zeynebiye Eğitim Derneği'nin sunumunu da izleyen Tumay, konuşmasında ilmin ve alimlerin değerine vurgu yaptı.

Öğle namazının ardından Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını gezen Tumay, burada Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan'dan inşaatın durumu hakkında bilgi aldı. Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatının temel atma töreninde de hazır bulunan Iğdır Ehlibeyt Alimleri Birliği Derneği Başkan Yardımcısı ve Iğdır Hacı Hacer Camii İmamı H. Zeki Tumay, bu büyük projenin her Ehlibeyt dostunu heyecan verdiğini ve bir an önce hizmete girmesi için dua ettiklerini belirtti.

Tumay, 4 Nisan Pazar akşamı ise Caferi çalıştayı şurasının toplantısına katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.