Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nevruz Resim Yarışması Sonuçlandı (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği ve Zeynebiye Proje Merkezi (ZEPROM) işbirliği ile düzenlenen, Nevruz gelenekleri temalı resim yarışmasında dereceye giren isimler açıklandı.  

17 Mart 2010
Nevruz Resim Yarışması Sonuçlandı (Foto)

İlköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada birinciliği İlham Atam alırken, ikinci Ali Ekber Taşdemir, üçüncü ise Meltem Nur Akay oldu. Dereceye giren çocuklara ödülleri Zeynebiye Derneği'nde Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan tarafından verildi. Zehra Ana Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Taşdemir'in de hazır bulunduğu ödül töreninde, çocuklarla bir süre sohbet eden Turan, onların Nevruz geleneklerini nasıl öğrendikleri ve nasıl yaşadıkları hakkında bilgi aldı, başarılarından ötürü tebrik etti.

Çocuklara "baca baca" payı olarak Nevruz yumurtası da veren Turan, onlarla yumurta tokuşturdu. Çocuklar yarışmada dereceye girmenin ve hediyelerini Ş. Hamit Turan'dan almanın vermiş olduğu mutlulukla Zeynebiye Derneği'nden ayrıldılar.

Turan, Zehra Ana Yardımlaşma Derneği ve Zeynebiye Proje Merkezi'ne düzenlemiş oldukları bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.