Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Necef'te Kanlı Eller: 20 Ölü

Irak'taki kutsal Necef kentinde meydana gelen üç değişik patlamada ilk belirlemelere en az 20 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. 

15 Ocak 2010
Necef'te Kanlı Eller: 20 Ölü

Irak’ta üç ayrı patlamada 20 kişi hayatını kaybetti, 80’den fazla kişi yaralandı. Patlamalardan iki tanesinin İmam Ali Türbesi'nin yakınlarındaki bir pazarda, diğer patlamanın ise bir arabayla cami yakınlarında meydana geldiği belirtildi. Cami yakınındaki patlama, cami cemaatinin namazdayken meydana geldiği bildirildi.

Pazardaki patlama, pazar yerinin kalabalık olduğu bir saatte meydana geldiği, ölü ve yaralıların çoğunun da kadın ve çocuklardan oluştuğu bildiriliyor.

Olaydan sonra bölge kontrol altına alındı. Olayın sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı. Yaralıların birçoğunun durumu ciddi olduğu için, ölü sayısı artabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.