Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura Basın Ödülleri Töreni 15 Ocak'ta

Evrensel Aşura Matem Merasimi'ni dünyaya en nitelikli şekilde duyuran basın kuruluşlarına Caferiyol Dergisi'nce ödüller veriliyor. Bu yılki programa fotoğraf ödülleri de eklendi. 

06 Ocak 2010
Aşura Basın Ödülleri Töreni 15 Ocak'ta

CAFERİ-DER'in resmi yayın organı Caferiyol Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Aşura Basın Ödülleri" Sefaköy Kültür Merkezi'nde 15 Ocak Cuma günü 13.30'da gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.
      
İmam Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilişinin 1370. yıldönümü dolayısıyla Halkalı'da düzenlenen Evrensel Aşura Matem Merasimi'ni kamuoyuna en nitelikli şekilde aktaran basın kuruluşlarına yapılan değerlendirme sonrasında düzenlenen törenle ödülleri verilecek. Törende en iyi fotoğraflı haber ve en iyi görüntülü haner dallarında derecelendirme alanlarında ödüller verilecek.

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek törende ZEPROM ve Aşura Basın Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören "Aşura'dan Kareler 2009" isimli fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sanatçılarına da ödülleri sunulacak.

26 Aralık'ta gerçekleştirilen Aşura Matem Merasimi yurt içi ve yurtdışından büyük ilgi görmüş ona yakın televizyonun canlı yayınla bağlandığı programı yirminin üzerinde ulusal gazete, ellinin üzerinde ulusal televizyon kanalı haber yapmıştı.

Bu gazete ve televizyonların haberleri 15 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek basın ödülleri töreninin ardından sitemizde yayınlanacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.