Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de 3 Muharrem (Video)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün Muharrem Hutbeleri'yle bereketlenen Zeynebiye Camii'nde, Aşura Günü yaklaştıkça gözyaşları da artıyor. 

21 Aralık 2009
Zeynebiye'de 3 Muharrem (Video)

Zeynebiye'de kılınan akşam namazının ardından değerli liderimizin hutbesiyle başlayan 3 Muharrem programına Ehlibeyt dostları büyük ilgi gösterdi. Özgündüz hutbesine sözünde durmak ve sırati mustakim konularıyla giriş yapan Özgündüz; Lailaheillallah sözünü açıkladı ve bu konudaki tartışmaları konu edindi.

İlmnin evrenin başlangıcı ve sebepler zinciri konularındaki araştırmalarından rahatsızlık duymadığını, ilmin alanının metafiziğin dışındaki somut verilerle hareket etmesinin normal olduğunu, zaten bu araştırmalarla varılan sonuçların Kur'an'ı desteklediğini belirtti.

Değerli liderimizin 3 Muharrem Hutbesini izlemek için tıklayınız.

Özgündüz'ün konuşmasının ardından Azerbaycanlı mersiyehan Seyyit Talih okuduğu mersiyeyle Ehlibeyt dostlarını gözyaşlarına boğdu. Mersiyenin ardından Abbas Destesi'nin okuduğu sinezenler Zeynebiyeliler de eşlik etti.

Mersiye ve sinezenin görüntülerini izlemek için tıklayınız.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.