Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Eruh'ta Operasyon

Silahlı kuvvetlerimiz Siirt'in Eruh ilçesinde, askeri helikopterin düştüğü bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik komando birliklerinin de katıldığı bir operasyon başlattı. 

01 Ocak 1970
Eruh'ta Operasyon

Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına ait olduğu belirtilen askeri helikopterin düştüğü Görendoruk köyü kırsalında, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı ve Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığına bağlı birlikler, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlattı.

Operasyon bölgesine çok sayıda askeri helikopter ve askeri personel sevk edildi. Bölgeye sivillerin girmesine izin verilmediği bildirildi.

Görendoruk köyü kırsalında, Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığına ait olduğu bildirilen askeri bir helikopter düşmüş, 2 askeri personel yaralanmıştı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.