Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Halısaha Tesisleri Yenilendi! (Foto)

21 Eylül Pazartesi günü kendi sahasında sezonun ilk maçında taraftarının karşısına çıkacak olan İFA Spor'la ilgili gelişmeleri kulüp başkanı Vedat Çağlar ve Genel Sekreter Aygün Atam Zeynebiye.com'a değerlendirdi. 

18 Eylul 2009
İFA Spor Halısaha Tesisleri Yenilendi! (Foto)

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni nedeniyle bu sene sezon açılışı yapamayan İFA Spor'da halısahanın yenilenmesinin tesislere hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Yıllardır Zeynebiye camiasının ve gençliğinin büyük beklenti içinde olduğu İFA Spor'da şu sıralar hareketlilik gözleniyor. Uzun zamandır yenilenmeyen halısaha tesisleri geçtiğimiz hafta yenilendi, 16 Eylül itibariyle hizmete girdi. Zeynebiye Gençliği'nin İFA Spor'dan en büyük beklentisi olan karate salonuyla ilgili ise şimdilik somut bir adım yok.

İFA Spor yönetiminin Aşura Meydanı'ndaki büyük projenin yapımını bekledikleri için tesislerin yenilenmesinin geciktiğini vurgulayan İFA Spor Başkanı Vedat Çağlar, "Yönetimle yaptığımız durum değerlendirmesinde, arazideki proje hayata geçene kadar halısahayı yenilemeyi uygun gördük, çünkü yıpranmış halısahamız atıl bir vaziyetteeydi, daha fazla bekleyemezdik." dedi.

İFA Spor'umuza ve camiamıza yakışır bir tesis ortaya koymak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Çağlar, "Halısaha tesislerimizi gençlerimizin ve sporu seven herkesin keyif alarak vakit geçirecekleri bir ortama çevirmek amacındayız. Taraftarlarımız akşamları bu tesislerde lig ve Avrupa maçlarını da izleyebilecektir. Ayrıca çevre düzenlemesi, yeni zemini, soyunma odalarınin elden geçirilmesiyle futbol kalitesi de artmış olacak. Tesisler tamamlanmadan müşiş bir ilgi gördü, abonelikler dolmaya başladı. Vefalı taraftarımızın da desteğiyle sıkıntılarımızı ortadan kaldıracağız." dedi.

İFA Spor yönetimi tesislere katılımı artırmak için turnuvalar yapmayı da planlıyor. Haziran ayında gerçekleştirilen İFA Spor Ehlibeyt Gençliği Pikniği'nde bölge gençlerimizin temsilcileriyle görüşen yönetim, 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak maçlara herkesi davet ediyor.


İFA Spor Kulübü Genel Sekreteri Aygün Atam ise futbol takımımızın durumuyla ilgili Zeynebiye.com'a bilgi verdi.

Maddi zorlukları yenilenen halısaha tesisleriyle aşmayı planladıklarını söyleyen Atam, yeni hocamızın idaresinde Süper Amatör Ligi 2. grupta mücadele verecek takımımızın ekonomik sıkıntılar içerisinde kurulduğunu belirtti. Atam, sözlerine şöyle devam etti:

"3. lige çıkacak İFA'yı oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Yönetimle birlikte altyapının üzerinde çok durduk. Gelecek vaat eden futbolcuları keşfetmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. İFA Spor büyük bir camia, zorlukların hepsini tek tek aşacağız." dedi.

İFA Spor'un ifa ettiği değerler olduğunu vurgulayan genel sekreter, iyiliği, barışı, ahlaki değerleri spor aracılığıyla yaymayı, camiamızın erdemlerini sunmayı amaç edindiklerini belirterek İFA Spor'un her zaman yanında olan gençliğini ve taraftarlarını tribüne ve halısaha tesislerine davet etti.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.