Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İşgal Güçleri Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı Askeri Kışlaya Dönüştürdü

Yerel kaynaklar Mescidi Aksa?da itikâfa giren Müslümanların işgal polisinin gözetiminde Mescidi Aksa?yı basmaya çalışan bir grup Yahudi gaspçıya karşı koyduklarını ifade ettiler. 

17 Eylul 2009
İşgal Güçleri Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı Askeri Kışlaya Dönüştürdü

Kaynaklar devamla, işgal yönetiminin sivil olarak nitelendirdiği gaspçı Yahudilerden bir grubun bugün işgal polisinin himayesinde Mescidi Aksa’nın avlusuna girdiğini, bunu gören Mescidi Aksa’daki Filistinlilerin de ‘Allah’u Ekber’ sesleriyle bunlara karşı koyduğunu, Filistinlilerin büyük bir tepki göstermesi üzerine de işgal polisinin Siyonist grubu dışarı çıkardığını ifade ettiler.

Diğer taraftan işgal radyosu bugün verdiği haberde, işgal polisinin Müslümanların ihya etmeyi düşündükleri Kadir Gecesi’nde Mescidi Aksa ve civarında sıkı güvenlik önemleri alacağını duyurdu.

Haberde, işgal polisinin özellikle şehrin eski bölgelerinde sıkı güvenlik önlemleri alacağı belirtilerek, özel araç kullananların giriş yapmasına kesinlikle izin verilmeyeceği ifade edildi.

Görgü şahitleri işgal polisinin şehirde sıkı güvenlik önemleri alarak aramaları sıklaştırdığını, her sene olduğu gibi bu sene de Kudüs’ü adeta kışlaya dönüştürdüğünü ve Gazze halkıyla Batı Yaka halkının buraya gelmesine izin vermediğini dile getirdiler.

Filistin haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.